QUI SOM, Om VENIM, Om ANEM

L'equip ens diu: Vols formar-ne part?

Si vols formar part d'aquest projecte, si vols començar les teves idees i inquietuds per algun lloc, si t'agrada jugar, ser persona i saber estar, si creus que totes som artistes, si vols escriure els canvis i formar-ne part, si ets una somiatruites i creadores de somnis, aquí sempre pots fer-te el teu espai.

Ens agrada compartir.

 

T'explicarem molt fàcilment com treballem, com ens organitzem, com ens sentim, com cobrem per menjar, com paguem per fer-nos créixer, com es reparteix l'excel per ser més justs i coherents, som molt clars i directes, senzills i amb direcció. La cooperació és la base per construir-nos més fortes, sanes i lliures.

Crítics i constructius donant les solucions i alternatives. Tot és més senzill del que ens ho fem i "lo sabes".

 

Ens pots trucar al 616 49 50 56 que ens encanta xerrar i escoltar veus. També ens pots escriure a circdejocs@gmail.com amb les teves motivacions i si ho creus oportú amb el teu currículum.

Jordi Biarnés

 

Jugat d'Ascó, nascut a la maternitat, foraster de Fuentes de Rubielos, infant del Poble nou i adolescent i jove del barri de la Verneda de Barcelona. Ha viscut a Girona, Castelldefels, Valldoreix, Caldes de Malavella, Les Roses del LLobregat, retornat d'exili a Ascó i qui sap on acabaran els seus incansables peus descansant sobre l'hort i la terra promesa en espais creatius compartits.

Tendre, suau, mimós, melancòlic, no prenc café perque vaig caure  a la marmita de petit com l'obèlix i ja tinc prou energia.

Tiet, pare, pallasso, jordi barbes, monitor de lleure, director de lleure, Integrador social, escarbat bumbum, biarnapia, george de la jungla, liante, provocador, ...m'han dit de tot.

 

Cul inquiet de mena es Forma com a Pallasso, Educador, Director i Formador en Temps de Lleure, Integrador Social, Acompanyament en Educació Viva i Titellaire. La formació més autèntica i real és la vida i fer de pare del Jan de 9 anys i tota la interacció que mouen les criatures.

 

Es motiva estudiant formacions relacionades amb el cos i la salut: Teatre, Clown, Malabars, Equilibris i Trapezi, Flexibilitat i Contorsió, Acrobàcies, Reflexologia Podal, Shiatsu, Yoga, Tai­chi, Reiki, Temazcal, Ecstatic Dance, Tantra i Movimiento Corporal Correctivo.

 

Col.labora amb moltes companyies de Catalunya i internacionals i Fundador de 2 companyies: La Gralla (2001) i Circ de Jocs (2014), amb Espectacles com: El pallasso que no volia fer Riure en gira durant 5 anys.

 

Porta 20 anys fent jugar la gent per carrers i places amb Animacions i Cercaviles amb Xanques, Tallers de Circ Saludables, Jocs Tradicionals, Globofestes, Speakers i Recicl’Arts.


Ricard Ferran "Ulldistret"

Arenys de Mar 1978

Cicle de Grau Superior Il·lustració AAE Pau Gargallo - Arts Aplicades

 

És el responsable, creador, il·lustrador i  dissenyador de tota la nostra imatge gràfica.

 

Hi de pas vé i t'explica contes, te'ls fa jugar o ballar, et canta una cançó o et construeix la escenografia. Un home de cap a peus amb l'Ulldistret.

Un setciències.

 

IL·LUSTRACIÓ

MURALISME

INTERPRETACIÓ

ARTS ESCÈNIQUES

ESPECTACLES

DISSENY GRÀFIC

 

https://ulldistret.jimdo.com/conta-contes/


Susanna Giménez

 

Juganera de naixement, va aparèixer per millorar les estructures de la Canicada i ja no pot parar de fer coses. La trobareu sempre disposada a ajudar a tothom fent de cap d'estudis per Sant Boi del Llobregat i fent construccions de fusta amb en Bruno el petit mowgli artesà.


Carles Serra

 

Jugador de mena, tendre, "escapista" de scaperooms.

Coordinador de projectes

Responsable de relacions laborals i xarxes

Tendre, suau i divertit ens ajuda a endreçar idees i renovar-nos


Carlos Gonzalez "Charlie Flaco"

 

Hermano de corasao i alma gemela desde latinoamèrica Argentina tenemos la suerte de gosar de su templanza, alegria, divertimento i amante de las plantas que cuida que nos cuidan.

Estatua de las Ramblas de Barcelona desde hace más de 10 años, tirititero, zancudo, productor, creativo. Una fieraaaa. Encantadas de tenerte cerca.


Naty Baleato

 

La más joven del lugar y la mas recién incorporada al equipo sumando con su alegria, energia, y con bombo panzota magica  incluida

 

Artesana apasioanda, tejedora, zancuda, pallassa, sacando las raizes argentinas con mate incluido.


Rafa Gálvez Panettone Brothers

 

Gran Company de feina desde fa 19 anys, gran amic de camí, mestre dels malabars i l'humor absurd. Alter ego El Gran Ramirez, Budi i altres personatges i objectes.

 

Tai loviu brother, vamos a seguir tejiendo y compartiendo local y bolos on the road.

 

Abrazom piter pan


Daniel Gómez Carbonell

Nacido en Barcelona, La verneda

 

"El hombre libre", "Espontaneo como un niño".

De Pallasso Nono a Poeta Tintero una transformación en evolución constante.

De la màgia de las palabaras de Lorca a bellos trucos danzando el papel del Origami Experience

 

Cursa talleres de Payaso con Clara Cenoz, Jango Edwards y Merche Ochoa, entre otros.

Investigando en el universo del Payaso desde el año 2000, ha formado parte de las compañías de espectáculos Els Pallassos Perillassos (2001-2005), Espectacles i Animacions La Gralla (2001 hasta la actualidad), y hoy en día trabaja con El Circ de Jocs.

 

Formado como cuentacuentos con Numancia Rojas Hernández (2004-2006)

 

Persiguiendo su sueño de vivir viajando como mochilero, ha presentado sus espectáculos de payaso y cuentacuentos en India, Argentina, Brasil, Filipinas, los campos de refugiados del Sáhara Occidental, Cabo Verde y Venezuela. 


 

Nat Quintana 

Nascuda a Sant Cugat del Vallès 

Estudia Educació Social i s’especialitza en Animació Sociocultural i lleure amb col·lectius en risc social. Li mou el cooperativisme, l'educació emocional i en valors i la mirada respectuosa en el processos d'acompanyament de les persones.

 

Participa en la creació i execució de diferents projectes d’Educació Viva, a Catalunya i Sud­ Amèrica.

 

En una de les seves estades al Perú, descobreix la seva pallassa i la segueix investigant a mà de Clara Cenoz, Pau Rossell i Miner Montell entre d'altres. Juga i experimenta amb diferents malabars i s'especialitza en dansa amb Hula-hoop gràcies a Montserrat Maestro.

 

Aprèn diferents disciplines artístiques i de salut: Teles Aèries, Dansa africana, Movimiento Corporal Correctivo, Yoga, Reiki i Temazcal.

 

Actualment, és pallassa d’hospital amb Papallassos   col.labora amb Circ de Jocs, entre d’altres projectes.


Marta Lozano " Magnòlia Clown"

Nascuda a Sant Feliu de LLobregat

 

Propera, amiga, zen-zilla, presència en estat pur, ulls brillants, montanyera, agrícola, Monitora i directora de Lleure, fa un rissotto de bolets espectaculars per llepar-se els dits, amant de Homenatge a Teresa de L'Ovidi Montllor,  Pallassa.

 

Es forma com a Educadora i Directora de lleure, entregada a l’Educació Emocional i en Valors es converteix en Formadora de diferents cursos d’Acompanyament i Dinamització per a joves.

 

Busca hort per fer arrels i donar fruits.

 

  

Formadora de cursos de monitores de lleure. 

 

Estudia Biologia, s’especialitza amb Fisiologia Vegetal i Ecologia, cosa que l’acaba portant a coordinar projectes d’Agricultura al Senegal; és allà on coneix, sent i comparteix la dansa africana que l’arrela.

 

Fundadora de Circ de Jocs, investiga amb les titelles, els malabars, el trapezi, el movimiento corporal correctivo i segueix apostant per un aprenentatge participatiu on cada individu és el seu millor mestre.


Jorge Martin Denda " Circonauta"

Maestro de la alegria calmada y de la rueda cyr.

 

Este argentino con raizes alemanas habla más de 5 idiomas, se sube al monociclo jirafa tocando el violín, te clava un número el solito y la plaza se enamora. Artista completo, entregado, feliz!

Un gran hermano de corazón y muy buen amigo.

 

 


David Torrella López "Zaca" 

El Zaca és l'alegria del barri, ukelele i  guitarra, cajón i acordió, la seva veu divertida i contundent no la oblidaràs i el seu humor picant t'encantarà. De Barberà del Vallès a Sabadell igual te plancha un huevo y te frie una corbata. 

Monitor i director de LLeure, Pallasso, malabarista i rei de la pista.

 

Ell sol és  tot un espectacle fins i tot quan el veus al sol meditant. Un amor, una gran persona i un gran amic.

Merchola de Bellvitge

 

Una de las grandes artistas del circo de Barcelona, Ambizurda de Bellvitge

 

 


Jenny Cueli Querol

La Jenny, la mes “novata” i la més moderna del equip. Diu que no, que no està enfadada, ni amb tu ni amb el mon, la Jenny és una persona seriosa. Les persones serioses també podem ser feliços, divertides i molt simpàtiques. Si, les persones serioses existim.  Pot ser soc tan seriosament seriosa que ni tan sols puc descriurem  a mi mateixa, pot ser es lo millor, pot ser el millor es trobar-nos, pot ser ens divertim, de ben segur aprendrem moltes coses, encara que sigui a ser seriosos. Pot ser, ser seriós es divertit. Una seriosa salutació plena d’amor i virtuts de moment per tots vosaltres. La gent és meravellosa.


David Morales "Captain Jack Sparrow"

Pagés d'arrel, campió de catalunya en cross i campió d'espanya en atletisme.

 

Val el seu pes en or, disposat a ajudar sempre a tohom, de caràcter afable, rialler, bromista i molt provocador.

 

Si vols aventures, com la cursa de pedres truca'l i aprendràs cosetes de la terra.Ester Antolin "LolaMento de CircoLamento"

El 2003 vaig començar a treballar amb varies companyies de teatre de carrer, formant-me sobretot en mercats medievals,  animacions de carrer, actriu, espectacles de foc i pirotècnia.

 

He estat fent cursos de tot tipus, treballant al costat de grans mestres de l'ensenyança, del teatre i del circ.

 

L'any 2009 vaig entrar a l'escola de Circ el Circ petit perquè em motivava aprendre més i conèixer noves disciplines, i si eren circenses millor. Durant l'escola de circ, vaig estar treballant totes les tècniques; acrobàcia, malabars, clown, teatre, dansa, tècniques aèries, equilibrisme.. especialitzant-me en funambulisme i tècniques aèries (teles)

 

Actualment treballo per vaires companyies de teatre, sóc freelance i tinc els meus espectacles de tot el que he anat aprenent en aquests anys.

 

M'agrada treballar, crear i actuar, repartir somriures i alegria, ensenyar a través de l'espectacle i les arts escèniques, intentant donar un missatge enriquidor, ètic, moral i social.

 

Lola Mento


Gerard Fondevilla

 

Si vols volar amb llibertat, sigues tu mateix

 

El seu Spirit és ell mateix. Atreveix-te  a fer-lo jugar i sinó a xerrar que anècdotes en té un munt.

 

Fill de trementinaires, els Pirineus i els Cavalls a la sang.


Aurora Serrano

 

Asconenca de naixement, bruixa de les terres de l'Ebre. Tu la veus i dius: és la noia de la pelicula Brave, valenta, decidida, pel roja.

 

Mestra de professió es dedica a jugar i a fer jugar.

 

Entrenadora  i coordinadora del  club Handbol Ascó

 

Membre de la Associació Cultural Lo Llaüt

 


Marina Lasaosa

Nascuda al barri de Sant Antoni, Barcelona.

Sensible, dansaire, amant del swing, de la muntanya i del mar. Es va llicenciar en Pedagogia l’any 2007 i anys més tard va cursar un Postgrau en Animació Social i Desenvolupament Comunitari.

Creu que la vida és millor si es camina amb confiança i amb obertura a l’aprenentatge compartit.

Alumne permanent, educadora que acompanya. Presència que acull.

Comença la seva immersió en l’àmbit educatiu participant en espais de lleure com a monitora i, més endavant, acaba coordinant cursos de monitors/es i directors/es i també impartint formacions.

Ha participat en projectes d’enfocament comunitari apostant pel teatre, la dansa i l’expressió corporal com a elements de cohesió i portadors de benestar.

 

Ha col·laborat en espais de criança que aposten per estimular i acompanyar el creixement respectant els ritmes individuals i des de la consciència i l’amor per la natura.

 

Actualment treballa en una escola d’educació especial al barri de Vallcarca i segueix combinant la feina amb la dansa i col·laborant amb projectes que creuen amb l’art i amb les persones.

 


Mireia De la Fuente Quintana

 

Energia vital, la científica del grup


Eli Bet

 

Quan ens mirem ens veiem sense jutjar-nos, així construïm la educació viva, en tribu


Alvar "El Manetes"

 

Ell és primer en tot


Albert Gutiérrez Serra

 

Artista de la paret, il.lustrador, graffittis...


Núria Torrijos

 

Traductora de les emocions


Marc Perrier

 

A veure qui ens explicarà la Història amb majúscules


Albert Martínez

 

El novell i de cau


Ru Roser Rodriguez

 

Trementinaire de Girona


Laia Picón

 

Fotògrafa i del Cau