Amb aquesta instal.lació volem oferir un espai perquè les famílies puguin passar una estona agradable amb els seus fills i filles entre els 0 i 4 anys, un espai que dóni cobertura a totes les necessitats d’aquestes edats.

La Carpa de Tata Inti és un espai…

Cuidat: els elements i ambients que s’hi presenten han estat triats expressament pensant en els infants.

Tranquil: és un espai pensat per transmetre harmonia.

Adequat: cada una de les zones que el conformen, així com els seus elements, responen a les necessitats reals dels infants.

Segur: aquests elements són naturals i s’ajusten a les necessitats de desenvolupament dels infants.


Materials i Ambients preparats

Creem l’espai de joc amb materials no estructurats i d’origen natural en la seva majoria, per tal de que el material o joguina connecti a l’infant amb els sentits, la natura, els ritmes propis i amb els dels i les altres i per tant amb un mateix/a.

Oferim materials que poden tenir múltiples possibilitats o més coneguts com “material no estructurat” confiant en que contra menys definida sigui una joguina, més és el seu valor educatiu, tot despertant així la imaginació del nen/a i creant així un joc de gran riquesa.

Per això volem oferir uns espais acollidors, amb una estètica agradable i que afavoreix- in el benestar físic i emocional de l’infant. Un espai respectuós, afí a l’educació viva inspirat sobretot en: Reggio Emilia, Montessori, Waldorf, Educació Creadora i les aportacions de Rebecca Wild al món de l’educació.

Creiem en la saviesa innata i en l’autentic itat dels infants, per tant, els acompanyem sense intervenir en el seu joc, sense jutjar, respectant els seus ritmes i processos de desenvolupament.


Disposem de:

 Espai per nadons
Amb elements de descoberta, textures i experimentació que fomenten el desenvolupament sensorial.

 Espai per infants
Amb elements de moviment, construcció, joc simbòlic i creativitat. 

i també:

 Canviador
• Racó de lactància
 Parking per cotxets